Våra varumärken

Kundtjänst

VÅRA ÖPPETTIDER:  Måndag till fredag mellan 08:30 - 16:30

KONTAKTA OSS:  Telefon 0346 - 800 30  E-post order@basesport.se

BUTIK & LEVERANSADRESS:  
Batterivägen 3, 311 39 Falkenberg

PERSONAL

Gunnar Kärrbrant Försäljning, inköp & marknad. E-post: gunnar@basesport.se 

Gunnar startade Base Sport 1995, uppväxt i sportbutik, och en riktigt volleybollnörd. Har varit aktiv volleybolltränare i över 30år, bl.a i Veddige, Hylte Volley och Falkenbergs VBK. Gunnar har gått samtliga steg i Svenska Volleybollförbundets tränartrappa och blev elittränare år 2000.  I år tränare för Falkenbergs P-18 killar. Att säga att Volleyboll är hans liv är ingen stor överdrift!
Victor Nielsen Order, leveranser & produktion. E-post: victor@basesport.se

Stockholmskille med Sollentuna VK som sin moderklubb, efter 3 år på volleybollgymnasiet i Falköping flyttade Victor till Falkenberg för spel i elitserien med Falkenbergs VBK. Har idag gjort över 110 stycken elitseriematcher, fördelat över 4 säsonger. Victor har representerat Sverige genom 29 j-landskamper och 18 stycken seniorlandskamper. I år har han bytt klubb och kommer spela för Svenska mästarna Hylte/Halmstad Volleybollklubb.

Tilda Carlsson,
Order, kundtjänat & produktion. E-post: tilda@basesport.se

Nyanställd från Augusti 2018, Tilda som spelare höger och center för Falkenbergs damlag har gått den långa vägen i från Falkenbergs F-11 till damlaget, hon har också pluggat Naturvetenskaplig linje och kombinerat detta med NIU i Volleyboll på Falkenbergs Gymnasieskola.