Våra varumärken

Kundtjänst

VÅRA ÖPPETTIDER:  Måndag till fredag mellan 09:00 - 16:00, lunchstängt 12-13

KONTAKTA OSS:  Telefon 0346 - 800 30  E-post order@basesport.se

BUTIK & LEVERANSADRESS:  
Batterivägen 3, 311 39 Falkenberg

PERSONAL

Gunnar Kärrbrant Försäljning, inköp & marknad. E-post: gunnar@basesport.se

Gunnar startade Base Sport 1995, uppväxt i sportbutik, och en riktigt volleybollnörd. Har varit aktiv volleybolltränare i över 30år, bl.a i Veddige, Hylte Volley och Falkenbergs VBK. Gunnar har gått samtliga steg i Svenska Volleybollförbundets tränartrappa och blev elittränare år 2000.  Svensk mästare med både Hylte volley och Falkenbergs VBK. Följer gärna den Italienska ligan i Volleyboll där Perugia är favoritlaget. Att säga att Volleyboll är hans liv är ingen stor överdrift!


Oskar Von Sydow Order, leveranser & produktion. E-post: oskar@basesport.se

Stockholmskille med Sollentuna VK som sin moderklubb, efter 3 år på volleybollgymnasiet i Falköping flyttade Oskar till Falkenberg för spel i elitserien med Falkenbergs VBK. Har idag gjort över 110 stycken elitseriematcher, fördelat över 5 säsonger. Oskar har representerat Sverige genom 29 j-landskamper och 7 stycken seniorlandskamper. 

Tintin Kärrbrant  Order, produktion & adminstration.  E-post: tintin@basesport.se

Nyanställd från sommaren 2019. Falkenbergs tjej som startade upp sin volleybollkarriär redan som Kidsvolleyspelare i Falkenbergs Volleybollklubb. Irriterande benhinnor har gjort att Tintin lagt volleybollen på väntläge.