Våra varumärken

Kundtjänst

VÅRA ÖPPETTIDER:  Måndag till fredag mellan 09:00 - 16:00, lunchstängt 12-13

KONTAKTA OSS: Telefon 0346 - 800 30  E-post: order@basesport.se

BUTIK & LEVERANSADRESS:  
Batterivägen 3, 311 39 FalkenbergPERSONALEN HOS OSS PÅ BASE SPORT ABGunnar Kärrbrant 
Försäljning, inköp & marknad. E-post:gunnar@basesport.se


Gunnar startade Base Sport 1995, uppväxt i sportbutik, och en riktigt volleybollnörd. Har varit aktiv volleybolltränare i över 30år, bl.a i Veddige, Hylte Volley och Falkenbergs VBK. Gunnar har gått samtliga steg i Svenska Volleybollförbundets tränartrappa och blev elittränare år 2000.  Svensk mästare med både Hylte volley och Falkenbergs VBK. Följer gärna den Italienska ligan i Volleyboll där Perugia är favoritlaget. Att säga att Volleyboll är hans liv är ingen stor överdrift!
Kasper Benjaminsson Produktion & order. E-post: kundtjanst@basesport.se

Kasper har nu arbetet hos oss på Base i tre år. Han kommer ursprunglingen från Borås och även Kasper har pluggat på volleybollgymnasiet i Falköping. Via spel i moderklubben IK Ymer är det nu elitserien och spel som kantspiker med Hylte Halmstad Volleybollklubb. 


Felix Blystad Order & produktion. E-post: kundtjanst@basesport.se

Felix började jobba på Base Sport hösten -22 och även Felix har lämnat Volleyboll Gymnasiet i Falköping efter tre års studier där. Linköping är Felix moderklubb och spelar denna säsong i Hylte Halmstads elitlag.
Tintin Kärrbrant  Order, sociala medier & adminstration.  E-post: tintin@basesport.se

Anställd sedan sommaren 2019. Falkenbergs tjej som startade upp sin volleybollkarriär redan som Kidsvolleyspelare i Falkenbergs Volleybollklubb. Irriterande benhinnor har gjort att Tintin lagt volleybollen på väntläge. Tintin jobbar hos oss på Base sommartid då hon annars pluggar en magister i ekonomi på Handelshögskolan i Göteborg.