Våra varumärken

Kundtjänst

VÅRA ÖPPETTIDER:  Måndag till fredag mellan 09:00 - 16:00, lunchstängt 12-13

KONTAKTA OSS: Telefon 0346 - 800 30  E-post: order@basesport.se

BUTIK & LEVERANSADRESS:  
Batterivägen 3, 311 39 FalkenbergPERSONALEN HOS OSS PÅ BASE SPORT ABGunnar Kärrbrant 
Försäljning, inköp & marknad. E-post:gunnar@basesport.se


Gunnar startade Base Sport 1995, uppväxt i sportbutik, och en riktigt volleybollnörd. Har varit aktiv volleybolltränare i över 30år, bl.a i Veddige, Örna Volley, Hylte Volley och Falkenbergs VBK. Gunnar har gått samtliga steg i Svenska Volleybollförbundets tränartrappa och blev elittränare år 2000.  Svensk mästare med både Hylte volley och Falkenbergs VBK. Följer gärna den Italienska ligan i Volleyboll där Sir Saftey Perugia är favoritlaget. Att säga att Volleyboll är hans liv är ingen stor överdrift!
Kasper Benjaminsson Produktion & order. E-post: kundtjanst@basesport.se

Kasper har nu arbetet hos oss på Base i tre år. Han kommer ursprunglingen från Borås och även Kasper har pluggat på volleybollgymnasiet i Falköping. Via spel i moderklubben IK Ymer är det nu elitserien och spel som kantspiker med Hylte Halmstad Volleybollklubb. Kasper håller verkligen koll på internationell volleyboll men har den tveksamma smaken att hålla på Italienska Trentiono Volley. Kasper är ansvarig för tryck och förädling av match och tränings textil. 


Felix Blystad Order & produktion. E-post: kundtjanst@basesport.se

Felix började jobba på Base Sport hösten -22 och även Felix har lämnat Volleyboll Gymnasiet i Falköping efter tre års studier där. Linköping är Felix moderklubb och spelar denna säsong i Hylte Halmstads elitlag. Felix ansvarar för order & beställningar via vår hemsida. Felix är också den som svarar på frågor via mail. 
Tintin Kärrbrant  Order, sociala medier & adminstration.  E-post: tintin@basesport.se

Anställd sedan sommaren 2019. Falkenbergs tjej som startade upp sin volleybollkarriär redan som Kidsvolleyspelare i Falkenbergs Volleybollklubb. Irriterande benhinnor har gjort att Tintin lagt volleybollen på väntläge. Tintin jobbar hos oss på Base sommartid då hon annars pluggar en magister i ekonomi på Handelshögskolan i Göteborg. Hemsida och socialmedia är några av Tintin´s uppgifter hos oss på Base.